Menu: Home | Bestuur | Het Koor | Agenda | Nieuws | Cd | Fotos | Gastenboek |

Concert vrijdag 16 november.

Op vrijdag 16 november a.s. geeft het Holtens Mannenkoor weer het jaarlijkse concert. Evenals voorgaande jaren zal dit ook nu weer plaatsvinden in de Kandelaar aan de Stationsstraat. Aanvang is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal. Medewerking a

Meer informatie... »

Welkom op de site van het Holtens Mannenkoor.

Holten is een prachtig dorp aan de voet van de Holterberg, het is hier goed recreeeren in een landelijke omgeving omringd door een prachtige natuur, met als hoogtepunt "de Holterberg".

Via deze site willen wij ons als Het Holtens Mannenkoor aan u voorstellen; Ons koor bestaat uit 31 leden we repeteren elke week in school De Regenboog op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het koor staat sinds 2005 onder leiding van de bekwame dirigent Henk Valk.

Het koor heeft reeds verschillende concerten in binnen- en buitenland gegeven, oa. in Winterberg, Wernigerode en in de Constantijn basiliek in Trier. Uiteraard ook ons jaarlijks concert in Holten.

Veel kijkplezier op deze website!